Odšťavňování 

Odšťavňování zeleniny je jedním ze základních stavebních kamenů aktivního přístupu ke svému vlastnímu zdraví, mentální pohodě a rovnováze v těle.

 

Důležitost pochopení aktivních látek, enzymů, minerálů a vitamínů v jejich prapůvodní podobě je návrat k selskému rozumu a přírodě a uchopení základů práce se zdravím namísto potravinových doplňků, vitamínů v pixličkách a tobolkách, prostě zelenina a ovoce.

 

Rozdíl v příjmu zeleniny a ovoce vcelku a při odšťavnění je v množství aktivních látek, které do sebe jsem v jedné dávce schopen dostat, v tomto je šnekové odšťavňování magické, protože získaný extrakt oproštěn od nestravitelné, přestože jinak velmi prospěšné vlákniny, jde okamžitě do všech systémů těla.

 

Vzhledem k tomu, že je určité spektrum vitamínů rozpustitelné pouze v tucích, je vhodné si extrakt doplnit vždy pár oříšky k zakousnutí(ty neodšťavňuji:-)), ať je využitelnost plnohodnotná.

Plnohodnotnou informaci k tomu, jak odšťavňovat, co, proč a kdy, najdete v tomto videu:

https://www.youtube.com/watch?v=ItelBQgY9vk

 

Krásný den, pevné zdraví, dobrou náladu všem a prostě NA ZDRAVÍ :-)